Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 26 mars 2015

IFK Göteborg - Sarpsborg 2-1

Det blev en lagom ansträngande avslutning på årets försäsong när Blåvitt besegrade Sarpsborg i den sista träningsmatchen efter mål av anfallarna Mikael Boman och Thomas Mikkelsen. Bra för självförtroendet att båda våra anfallare fick göra mål idag men lite synd att Boman tvingades utgå så tidigt i matchen, det hade varit intressant att se dem spela ihop matchen igenom.

Tempot var väl inte så högt i den här matchen och det var bara när Jakob Ankersen och Emil Salomonsson blixtrade till på högerkanten som det blev riktigt spännande. De båda har verkligen byggt upp ett bra samarbete både i anfall och försvar och har potential att bli Allsvenskans vassaste högerkant i år.

Idag gjorde dessutom Billy Nordström, Patrik Karlsson Lagemyr och Victor Edvardsen sina A-lagsdebuter och kan vara nöjda med insatsen. Billy visade upp ett stabilt spel på innermittfältet och slog bra hörnor och frisparkar samtidigt som både Paka och Victor fick chansen att testa motståndarnas målvakt med avslut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar