Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 7 mars 2015

Träning på Valhalla och match i Skatås

Denna kalla och blåsiga dag började med ett besök på Blåvitts träning på Valhalla där Jörgen Lennartsson hade samlat ihop 22 spelare för att kunna spela lite 11 mot 11. Hela A-truppen var där exklusive Adam Johansson som fortfarande rehabar och därutöver fyllde man på med juniorerna Zanjanchi, Edvardsen och Lagemyr.

Om man utgår ifrån hur det ställdes upp i tvåmålsspelet så skulle en startelva kunna se ut enligt nedan. Om denna elva stämmer så är det intressant att man även väljer att testa Heath Pearce som mittback bredvid Mattias Bjärsmyr efter att ha använt Hjalmar Jonsson, Patrick Dyrestam och Tom Pettersson på den positionen tidigare. Snart måste Lennartsson börja spela ihop ett stabilt permanent mittbackspar.

Sandberg
Salomonsson - Bjärsmyr - Pearce - Aleesami
Ankersen - Eriksson - Pettersson - Rieks
Vibe - Boman

Någon timme efter träningen var det dags för U19´s cupmatch  mot Uddevalla uppe i Skatås. Det var ett ungt U19-lag som efter ett stort spelövertag vann den matchen med 3-1, efter ett straffmål av Oskar Jansson och två mål av Jakob Sellhed. Tack vare segern kommer man att spela en avgörande gruppspelsmatch mot ÖIS nästa lördag för att säkra avancemanget från den här gruppen. Att det var en ung elva idag, med inslag av U17-spelare, beror nog främst på att flera av de äldre U19-spelarna ska spela U21-matchen mot Häcken på måndag.

Johansson
Ginman - Vajagic - Sjursen - Mleczkovicz
Dahlqvist - Cindric - Niklasson - Jansson
Hamid - Sellhed

Dagens tvåmålsskytt Jakob Sellhed har just gjort 3-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar