Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 16 april 2015

Ytterligare några blåvita siffror

I gårdagens inlägg med siffror kunde man bl a se att årskortförsäljningen har nått upp till 6 487 vilket är den näst bästa försäljningen sedan flytten till Gamla Ullevi. Det ger nedanstående tabell och enligt marknadschef Andrej Häggblad så pågår det försäljning fortfarande.


På sponsorsidan är inte siffrorna riktigt lika positiva då vi ju fortfarande saknar en stjärnsponsor. Vi har dock fler huvudsponsorer än tidigare år och även inom de övriga sponsorkategorierna ser det någorlunda ok ut. Det ska dock betonas att det här är lite preliminära siffror för normalt brukar jag göra uppföljningen mitt i sommaren för att även få med den införsäljning som kan ske under våren/försommaren. Vi får se på vilken nivå de här siffrorna landar i sommar då ekonomin kommer att vara mycket i fokus detta år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar