Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 26 juli 2015

Falkenberg - IFK Göteborg 1-0

När man trodde att juli månad inte kunde bli sämre så blev den det. Tre poäng på fyra allsvenska matcher under juli är ett stort fett jävla underbetyg till hela laget och just nu känns det inte längre som att det är Blåvitt som sitter i förarsätet i guldstriden.

Utifrån dagens alla målchanser så tycker man ju att någon borde ha gått i mål men nu blev det inte så. Jag tycker att Boman och Engvall var bra idag men tyvärr kom inte övriga offensiva spelare upp i tillräckligt hög nivå idag. Särskilt Jakob Ankersens otaliga luftpastejer var rent ut sagt bedrövliga.

Oron kvarstår dessutom att den blåvita formsvackan kommer att fortsätta och att Jörgen Lennartsson kommer att köra slut på sin startelva inom kort. Hans ovilja att använda sig av hela avbytarbänken och oförmåga att genom byten förändra en matchbild håller på att bli kostsamt för oss.

1 kommentar:

  1. Det ligger en del i detdu säger. Hade varit intressant att höra JL kommentar.
    Jag gläder mig dock åt sättet IFK tar tag i matchen och för den. Det visar på utveckling i år.
    Mvh Bothvid

    SvaraRadera