Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 18 juli 2015

Norrköping borta

Efter två svaga allsvenska matcher mot Sundsvall och Norrköping så spelade Blåvitt bättre mot Wroclaw i torsdags. Jag är inte säker på om detta är tillräckligt mycket bevis på att Blåvitt är på väg ur sin formsvacka men svaret får vi nog imorgon när Blåvitt återigen ställs mot Norrköping.

I den värsta av världar så är inte Blåvitt längre serieledare efter morgondagens match så nu gäller det verkligen att plocka fram mästartakterna. Ett kryss är ett bra resultat borta mot Peking men det hade varit ett fett statement till resten av Allsvenskan om man kunde få med sig samtliga tre poäng hem!

Trots att matcherna kommer tätt nu så förväntar jag mig inte särskilt mycket förändringar i startelvan. Sören Rieks, som började på bänken i torsdags, borde dock vara tillbaka på vänsterkanten och kanske är det dags att låta Gustav Engvall spela från start?

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Rogne - Aleesami
Ankersen - Eriksson - Svensson - Rieks
Vibe - Engvall

Jag noterar dessutom att Victor Edvardsen finns med i Utsiktens matchtrupp mot Assyriska imorgon och förhoppningsvis får han då göra debut i Superettan. Operation Rädda-Kiken-kvar-i-Superettan-så-att-blåvita-talanger-kan-utvecklas är därmed igång! Inom kort kommer ytterligare några spelare från oss att ansluta till Kiken inom ramen för detta låneavtal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar