Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 4 juli 2015

Sundsvall borta

Den här helgen kör allsvenskan igång igen med den fjortonde omgången och Blåvitts match borta mot Sundsvall ger en möjlighet att lägga ribban högt inför en lång och förhoppningsvis framgångsrik sommar. Bortamatcher i Norrland har dock inte varit Blåvitts melodi de senaste åren och jag minns fortfarande hur sur jag blev när man tappade poäng mot Gefle tidigare i våras. Jag hoppas verkligen att inställning och prestation är på topp imorgon!

På dagens soliga träning på Härlanda Parks konstgräs var äntligen Kasim Prosper och Sabah Lawson med. Det blev deras första träning med A-laget på svensk mark men de har ju tränat med Blåvitt tidigare på träningslägret i Spanien i vintras och de ska även ha tränat med U19-laget igår fredag.


Träningen innehöll bl a några spelövningar med högt tempo och hög intensitet och det känns verkligen att lagets fysiska status är riktigt bra i år. Hela truppen var närvarande idag och det var bara Patrick Dyrestam som körde vid sidan om efter att ha varit sjuk senaste veckan.

I dagens tvåmålsspel på träningen kunde man lätt läsa ut morgondagens startelva även om den var utspridd i de båda lagen och det är även den uppställningen som man har använt på flera av träningspassen den senaste veckan.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - Aleesami
Ankersen - Eriksson - Svensson - Rieks
Vibe - Boman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar