Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 8 augusti 2015

Manchester United borta

Idag börjar Premier League och den allra första matchen spelas nu kl 13.45 mellan Tottenham och Manchester United. Det kommer att bli en riktig rysare som jag kommer att avnjuta nere i Malmö där det sedan är dags att ladda för helgens nästa match på söndag.

Att möta United borta i premiären kan ju egentligen inte gå fel. Vinner man eller kryssar så åker man hem med stort självförtroende - förlorar man går det ganska lätt att skaka av sig förlusten och vara nöjd att man har den här matchen avklarad. Pressen ligger på United att leverera inför hemmapubliken och jag hoppas att Pochettino kan utnyttja det taktiskt.

När jag läser runt på olika Spurssajter så råder det stor osäkerhet och oenighet om hur laget kommer att ställa upp i matchen. Det känns inte som att det finns en helt tydlig startelva ännu både p g a en del skador och att alla värvningar inte är slutförda. Är Lloris helt återställd efter handskadan så att han fixar 90 minuter i mål? Vem är egentligen den bäste högerbacken av Walker och Trippier? Vem spelar bredvid Bentaleb på det defensiva mittfältet? Frågorna är många och senare idag kommer några av svaren.

Lloris
Walker - Alderweireld - Vertonghen - Rose
Mason - Bentaleb
Lamela - Eriksen - Chadli
Kane

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar