Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 14 augusti 2015

Stoke hemma

Imorgon är det dags för hemmapremiär för Spurs och naturligtvis hoppas jag på tre säkra poäng mot Stoke. Samtidigt är det ju så tidigt på säsongen att det är svårt att bedöma var lagen befinner sig formmässigt.

Fortfarande jobbar Spurs med att slutföra sina önskade värvningar men det tar som vanligt lång tid att få detta klart. Inom de närmaste dagarna förväntas dock Clinton N´Jie från Lyon presenteras som ny anfallare och samtidigt kommer Robert Soldado att presenteras av Villa Real. Spurs sliter även hårt med att försöka bli av med Emanuel Adebayor som har ett år kvar på sitt kontrakt och som tyvärr har ställt in sig på att casha in maximalt den här sista tiden.

Förra helgens premiär borta mot Manchester United slutade visserligen med en 0-1 förlust men det fanns ändå några ljusglimtar att ta med sig från den matchen. Kan Spurs fortsätta att spela som man gjorde i början av den matchen så borde man kunna pressa tillbaka ett defensivt Stoke imorgon. En stor fördel är att både Hugo Lloris och Ryan Mason nu är redo att spela 90 minuter igen och sannolikt går rakt in i startelvan.

Lloris
Walker - Alderweireld - Vertonghen - Rose
Mason - Bentaleb
Lamela - Eriksen - Chadli
Kane

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar