Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 16 oktober 2015

Liverpool hemma

Imorgon lördag kör Premier League igång igen efter landslagsuppehållet och den första matchen som spelas tidig eftermiddag är mellan Spurs och Liverpool. Det blir en spännande match mellan ett Londonlag på väg uppåt i tabellen och ett Merseysidelag på väg neråt.

Liverpool har visserligen bytt tränare nyligen och blir lite extra svårbedömda men jag tror att Spurs har vad som krävs för att vinna på hemmaplan. Lite osäkert är det fortfarande med skadade Nabil Bentaleb, Ryan Mason och Häng Min Son och Eric Dier är dessvärre avstängd. Resterande spelare är friska, i bra form och har fått mycket speltid i sina respektive landslag den senaste veckan.

Lloris
Walker - Alderweireld - Vertonghen - Davies
Dembele - Alli
Lamela - Eriksen - Chadli
Kane

Extra roligt blir det att se den här matchen live på White Hart Lane och uppdatera sig lite kring hur bygget av den nya arenan fortskrider och köpa en ny Spursmössa (som jag vet retar vissa till vansinne) inför vintern. Come on you Spurs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar