Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 6 november 2015

Det sista kapitlet

Alla resor har en början och alla resor har även ett slut. Och det här är slutet på min resa som bloggare när jag nu skriver mitt 1594:e och sista inlägg efter drygt fem års tid.

Under dessa fem år har bloggen verkligen varit en rolig hobby som har berikat mig och gett mig en möjlighet att lära mig mer om något som intresserar mig mycket. Jag hade aldrig varit på vissa platser, träffat vissa människor eller gjort vissa saker om jag inte hållit på med bloggskrivandet och det är jag väldigt glad och tacksam för. Nu känner jag mig dock färdig och nöjd med detta projekt.

Mitt intresse för IFK Göteborg och Tottenham Hotspur förändras inte av att jag slutar blogga. Jag är redan medlem på livstid i Blåvitt, jag har köpt mitt årskort på Gamla Ullevi till 2016, jag kommer fortsätta att regelbundet besöka White Hart Lane och dess efterföljare, jag kommer fortsätta att följa Blåvitts ungdomslag och jag kommer att hänga som vanligt på twitter och olika forum när lusten faller på. Kanske blir jag även sugen på att göra något annat om ett tag, vem vet?

Att skriva en blogg är lite som att skriva en bok där historien flyter på från kapitel till kapitel. Det här blir den här bloggens sista kapitel och jag vill avsluta med ett stort tack till alla er läsare för er tid och ert intresse under de här fem åren!

15 kommentarer:

 1. Tack för ditt engagemang.
  Mvh

  SvaraRadera
 2. Stort Tack för all info särskilt sköj när man håller på samma lag Blåvitt o Spurs Med vänlig hälsning T

  SvaraRadera
 3. Stort tack för en rikigt kunnig och engagerad blogg. Bäst i klassen - finns ingen svensk fotbollsblogg som når upp din nivå.
  lycka till i framtiden

  SvaraRadera
 4. Tack för mycket trevlig läsning. Håller också på samma två lag.

  SvaraRadera
 5. Nej, tänk om!!! Jag har läst din blogg sedan drygt 1år med stor behållning! Ekonomi- och matchanalyser av blåvitt och dess ungdomslag har varit outstandig, bättre än bloggkollgor och press! Stort tack för att du har delat med dig av din bevakning och tänk gärna om eller starta egen tidning/nyhetsbrev som jag kan köpa :)

  SvaraRadera
 6. Du/din blogg kommer att lämna ett tomrum efter dig i Blåvittkretsar.
  Mycket läsvärt genom åren.
  Tack för ett mycket bra jobb.
  Mvh Bothvid

  SvaraRadera
 7. Tråkigt!! Jag upptäckte dig genom att Olof Lundh nämnde din blogg och berömde den. Och jag har följt dig sedan dess. Var skall man nu läsa!? Som sagt, mycket tråkigt men tack för denna tid.

  SvaraRadera
 8. Stort tack allesammans för de fina orden!

  SvaraRadera
 9. Jaa riktigt tråkigt att höra! Har var överlägset bästa platsen att läsa om blåvitt! Stort tack för en gedigen och insiktsfull blogg!!

  SvaraRadera
 10. Har bara följt dig senaste året men det du skrivit har varit jättebra! Tack för detta / Lars Landström

  SvaraRadera
 11. Det har varit ett nöje att följa din blogg, stort tack!

  SvaraRadera
 12. Tråkigt för oss läsare.
  Det har alltid varit ett nöje att läsa din blogg.

  Var ska man nu läsa?
  Baraben skriver ju rätt sällan nuförtiden, Guldalex har ju också lagt ner bloggen och Svenskafans uppdateras ju inte heller så frekvent.

  Hoppas få ta del av din "penna" även i framtiden på något annat forum.

  Stort tack!

  SvaraRadera
 13. Än en gång ett stort tack till er alla för de fina orden. Det värmer.

  SvaraRadera
 14. Sjukt tråkigt Jake, hoppas du fortfarande kommer delge dina tanker och lära ut mer om ekonomi för oss lekmän när årsredovisningar med mera kommer ut på ett eller annat sätt. Din blogg kommer vara saknad.

  Joaz Crus

  SvaraRadera
 15. Som Blåvitt och Spurs supporter vill jag bara tacka för den här tiden. Alltid trevligt att komma hit o läsa detaljerade rapporter om sina favoritlag. Tack för den här tiden och lycka till i framtiden!!

  SvaraRadera