Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 1 september 2010

En spännande dag!

Det blev en spännande dag idag trots allt. Jag hade lite på känn att Rágnar skulle lämna igår och blev nästan lite besviken över att det inte blev så... :-)

Istället så blir Gustav såld och jag tycker att det är ett klockrent beslut både sportsligt och ekonomiskt! Gustav har ju hela våren famlat efter motivationen i sin besvikelse över att inte ha blivit utlandsproffs och har inte presterat på topp. På mittfältet är Seb, Elmar, TO och JJ tillräckliga alternativ för att spela sig igenom denna höst och det kan även öppna upp möjligheten för att slussa in nytt blod i form av t ex Allansson.

Transfersumman då? Har inte sett någon exakt summa ute ännu men i trakterna av 15 Mkr skulle kännas rimligt. Moderklubben Azalea ska ha sitt, därefter tar riskkapitalbolaget 45% av återstoden och Blåvitt tar 55% (varav 10% ska vara öronmärkta för Änglagård). Eftersom det är osannolikt att Gustav skulle skriva på en ny förlängning så får det här ses som en bra affär.

Lite synd om Ragge dock som nu får vänta till i vinter på att bli utlandsproffs...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar