Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 4 december 2010

Hur mår Blåvitt - 4 december 2010A-laget
Omvandlingen av A-laget har påbörjats men än har det inte hänt tillräckligt för att tvätta bort stämpeln efter den usla säsongen. Det är dessutom fortfarande oklart hur tränare Olsson tänker göra för att vända den negativa spiralen vi har drabbats av i år. Jag ser verkligen fram emot ytterligare förändringar under de kommande månaderna.

Juniorlaget
Det här är ju tiden på året då några spelare får lämna U-truppen och några nya kommer till. Robin Alnäs är tyvärr en av de som är på väg ut av åldersskäl och det ska bli intressant att se vilka nya som kommer.

Kansli
Att få presentera en ny Kamratgård gör man bara en gång under en livstid. Arbetet med att lösa alla frågor kring detta projekt förtjänar verkligen ett toppbetyg hittills. Vi väntar även med spänning på något besked om nästa års clean court.

Ekonomi
Vissa intäkter och utgifter går upp och ner men det mesta pekar ändå på ett relativt neutralt årsresultat. Transferaktivitet under årets sista månader kan dock förändra detta, t ex en försäljning av Ragnar Sigurdsson eller ett köp av Mårtensson från Gais. Särskilt en affär med Gais kommer att påverka årets resultat för gaisarna behöver ju som oftast snabba pengar.

Supportrar
Viss gnällighet fortfarande på vissa forum där man har svårt att släppa den gångna säsongen. Visst är det ok att gråta men nån gång får man nog bryta ihop och sen gå vidare. Årskortsförsäljningen är väl ok hittills men än går det inte att avgöra hur mycket den senaste säsongen kommer att påverka hur många kort som säljs totalt inför 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar