Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 15 december 2010

Lägesrapport årskort

Antal sålda årskort är nu uppe i drygt 2 900 st vilket är ca 500 kort färre än i december 2008 vid samma tid. För december 2009 har jag inga jämförbara siffror men där vi vet istället att antalet sålda kort låg på 4 200 st i början av januari 2010.

Att försäljningen gått lite trögare hittills beror naturligtvis på den senaste säsongen men säkert även på att det dröjde så länge innan årskorten levererades till Blåvittshopen. Nu kan man bara hoppas på att julförsäljningen tar fart kommande veckan.

Passade på att hämta ut mitt egna årskort idag med tillhörande ask och presentkort.

3 kommentarer:

 1. Grym sammanställning! Dock är detta en av de absolut fulaste grafer jag skådat. Har du inte Office 2007? Fina grejer vet du... ;)

  SvaraRadera
 2. Ja grafen är då fan inte snygg, men informationen den ger är bra! haha

  SvaraRadera
 3. Haha...klaga.

  Har en alldeles för gammal version av Office hemma och har inte orkat ta med dokumentet till jobbet för att snygga till det där. Får väl fixa till det nån dag. :-)

  SvaraRadera