Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 26 februari 2011

En dag på Valhalla

Efter drygt 4 timmar på Valhalla var det skönt att få värma sig med gulasch och öl på Il Professore. Trots A-lagets förlust känns det mesta ok.
  • Twitter låg nere på morgonen men vaknade till strax innan matchstart. Skönt det för jag var sugen på att få genomföra livetesten idag. Spontant tyckte jag det gick bra för jag behövde bara lägga kanske en tredjedel så mycket tid på att skicka text jämfört med tidigare matcher när jag rapporterat mot Alltid Blåvitts forum via mobilsurf.
  • Juniorlaget gjorde en stabil match trots att man mötte seniormotstånd med många spelare som var mycket tyngre i kroppen. Segern med 4-2 var mycket rättvis. Lite extra plus till Andreas Peterson och Bragi Bergsson matchen igenom samt inhopparna Fredrik Alnäs och Sebastian Olsson i andra halvlek.
  • A-laget gjorde en spelmässigt mycket bra match även om man förlorade den på två giftiga nickmål för motståndarna. Heta känslor på plan och en bra intensitet i 90 minuter från vårt rosaklädda hemmalag. Här plussar jag lite extra för Jakob Johansson och Tobias Hysén idag.

Om jag skulle ta ut en allsvensk startelva idag så skulle den se ut så här:

Sandberg
A Johansson-Sigurdsson-Svensson-Valgardson
Eriksson-J Johansson
Sana-Drugge-Bjarnason
Hysén

1 kommentar:

  1. Tack för rapporteringen! Helt enig ang elvan.

    SvaraRadera