Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 23 februari 2011

Fick ett mail från Gais...

Idag fick jag ett mail från Gais där de stolt berättade att de förlängt komtraktet med Johan Mårtensson. Varför de mailar mig vet jag inte riktigt men det kan ha nåt att göra med att jag köpte biljetter via dem till bortaderbyt 2010. Lite lustigt är det dock att de skickar ut föreningsinfo till folk som har köpt biljetter på deras bortasektioner. Jaja, skit i det...Gais är inte särskilt intressanta att prata om.

Johan Mårtensson är dock lite mer intressant för jag hade gärna sett honom i Blåvitt. Inte bara för hans kvaliteer som spelare utan även p g a att vi under det kommande året kan förvänta oss en större förändring på innermittfältet. Idag har vi fem A-lagsspelare i Blåvitt som kan spela på innermittfältet och jag bedömer att vi kommer att tappa tre av dem under året.
  • Sebastian - säljs säkert i sommar
  • Thomas - gör med stor sannolikhet sitt sista år i föreningen
  • Elmar
  • Jakob
  • Alexander - behöver förbättra sig avsevärt för att kunna bli kvar

Jag är övertygad om att Joel är påtänkt för en av dessa tre platser om han fortsätter utvecklas positivt under året men därutöver kommer inte juniorlaget att kunna leverera någon mer innermittfältare i år. Visst, även Andreas Drugge och Tobias Sana kan spela på innermittfältet men det är lite att slösa med deras offensiva kvaliteer.

Vi kommer således att behöva värva innermittfältare under året, sannolikt redan i sommar, och här kunde Mårtensson varit en bra värvning. Nu blir det inte så utan Blåvitt får börja scouta på annat håll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar