Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 25 februari 2011

Kanske liverapportering imorgon

Står i valet och kvalet om jag ska gå även på juniormatchen imorgon. Det pratas om snöblandat regn, det är skönt med sovmorgon, det är kallt ute mm.

Men OM jag släpar mig dit tänkte jag testa att liverapportera juniormatchen från den här bloggen. Jag blev lite imponerad av Jönköpings liverapportering i träningsmatchen tidigare i år och tänkte jag skulle testa nåt liknande. Förra året liverapporterade jag en del matcher till forumet på Alltid Blåvitt men det gick segt att mobilsurfa och texten tog lång tid att skicka. Twitter som jag tänker använda mig av imorgon är enklare eftersom den kan skickas som ett vanligt SMS.

Bluewhite & Lilywhites särskilda livesida hittar ni HÄR.

Edit 2011-02-26:
Jag är på väg till Valhalla men Twitter verkar tyvärr ha kapacitetsproblem just nu. Om Twitter vaknar till liv igen blir det text från juniormatchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar