Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 20 februari 2011

Ocker?!

Att fixa biljetter till Tottenham - West Ham i mars har visat sig bli lite svårare än jag trodde. Eller kanske inte svårare utan dyrare. Jävligt mycket dyrare.

Det finns många sajter på nätet som förmedlar biljetter och visst får man betala lite extra för biljetterna, det kan jag acceptera. Men de så kallade administrativa avgifterna som sajterna vill ha är på gränsen till ocker. Biljetterna ligger runt 120-130 pund men alla sajter vill ha 50-60 pund för att de förmedlar tjänsten. Den billigaste biljetten jag hittat hittills låg på 178 pund i totalkostnad. Jag betalar fanimej inga 50 pund för att avlöna nån fish-and-chips-blekfet-britt!2 kommentarer:

  1. Ja, det är ju olagligt med alla former av andrahandsförsäljning av engelska fotbollsbiljetter, så lite extra vill väl tjyvarna ha för besväret antar jag.
    Hur man än vänder och vrider på det är det bäst att använda sig av de svenska resebyråerna som har biljetter om man vill se PL-fotboll.

    SvaraRadera
  2. Lars:
    Jag kollade på de svenska "tjyvarna" också och de var ännu dyrare. :-)

    SvaraRadera