Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 18 april 2011

Ett vingligt korthus

För tredje matchen i rad så faller det blåvita spelet samman som ett korthus. Det blåvita lagbygget är numera så skört att det inte kan hantera minsta motgång under match. På plan saknas helt ledare som kan lyfta sina lagkamrater och från tränarbänken finns inget stöd att få.
Mina korta bittra kommentarer efter dagens match går helt i moll:
  • 4-2-3-1 är ett stort jävla skämt. Vi klarar inte heller idag av att dominera mittfältet trots en mittfältare mer.
  • Kalle ska ge fan i att hela tiden slå ut med armarna i negativa gester mot sina lagkamrater när han får en svår passning eller tvingas till ett svårt beslut.
  • I samma sekund som Seb tappar sugen ska han be om att få bli utbytt. Det sista Blåvitt behöver på plan är en depressiv gnällig jättebebis som inte kämpar.
  • Dagens spelarbyten var verkligen uselt planerade och genomförda - det första fick oss att tappa mittfältet, det andra kom för sent, det tredje gav oss fel spelare i fel läge och inget av bytena åtgärdade de mest trötta spelarna på plan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar