Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 11 maj 2011

Önskad startelva mot Limhamn/Bunkeflo

Blåvitt går in i Svenska Cupen imorgon och tar uppgiften på stort allvar när man skickar samma trupp som stekte makrill i måndags kväll. Kanske överdriver man allvaret lite för nog borde väl t ex Pär och Kamal ha kunnat få en plats i truppen? Men vad vet jag, de kanske är skadade?

Hur som helst hoppas jag att JO tar chansen att lufta många av de spelare som inte startade i måndagens derby. Hade JO varit en djärv tränare kanske han dessutom hade passat på att testa en 4-4-2 men jag räknar med att det blir en traditionell 4-2-3-1.

I min startelva nedan vilar jag många offensiva spelare som spelade i måndags. Jag låter dock Mackan stå kvar i målet för det känns som att han behöver mycket speltid nu för att slipa bort en del misstag och bygga upp ett bra samarbete med sin backlinje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar