Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 10 juli 2011

Önskad startelva mot Syrianska hemma

Dubbelmötet med Syrianska har gett Blåvitt en bra möjlighet att säkra några enkla poäng. Bortamatchen vanns dock först efter stora besvär - vågar man hoppas på lite mer energi idag?

  • Nytecknat kontrakt för Hysén, två forwardskonkurrenter utlånade och barnafödandet avklarat borde göra att han kan spela helt avslappnat idag. Fira med ett hattrick kanske?
  • Jag föredrar att vi börjar matchen med Drugge istället för Stiller på plan. Det ger en lite mer spelande startelva och Killer-Stiller kan man ju slänga in på slutet när det handlar mer om att kötta.
  • Sella kan förhoppningsvis starta, hans inläggsspel är ju grymt värdefullt. Men han orkar inte en hel match så ett tidigt byte senast i 60:e minuten är nödvändigt där Söder eller Allansson kommer in.


1 kommentar:

  1. Håller med om det mesta, förutom att jag vill flytta in Dyrestam ett steg och sätta in Logi på vänstern. Hjalmar kan sitta på bänken, en mer spelande elva.

    SvaraRadera