Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 25 augusti 2011

Håll käften, Harry

Harry Redknapp har ju alltid varit en pratglad person som "tänker med munnen" och media har alltid älskat honom för att han är en sån tacksam citatmaskin. Men nu håller karln på att ställa till det för sig ordentligt så som han pladdrar på om Modric.

Tottenham Hotspurs styrelseordförande Daniel Levy har ju tidigare i sommar gått ut och tydligt sagt att Luka Modric inte är till salu. Harry Redknapp däremot har de senaste veckorna skickat flera antydningar till media att han kan tänka sig att sälja Modric och genom detta rört upp mycket turbulens. Sannolikt har han även väckt ett hopp hos Modric som gör att denne blir ännu mer tjurig om han inte säljs.

Fortsätter detta spektakel kanske Tottenham tvingas sälja Modric för att få lugn och ro. Frågan är dock om Daniel Levy kan göra det utan att förlora ansiktet efter sina tidigare starka uttalanden? Kanske måste han även, förr eller senare, sparka Harry för dennes illojala beteende och glappande käft...

2 kommentarer:

 1. Redknapp är en j-a glappkäft och kommer inte sluta förrän han har träfracken på.
  Hoppas FA tar in honom som förbundskapten för England redan nu i höst. Vi kan köra utan honom, då slipper man höra skitsnack och undanflykts-snacket han nu påbörjat.

  M a o en förlust för England nästa vecka? =)

  SvaraRadera
 2. Ja, jag hade inte gråtit om Redknapp lämnade tidigt under hösten...

  Jakebox

  SvaraRadera