Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 16 augusti 2011

Önskad startelva mot Heart

I och med att senaste helgens premiär i Premier League brann upp i rök så startar Tottenham sin tävlingssäsong först på torsdag mot Heart of Midlothian i sista kvalomgången till Europa League.

Spurs har en del skador på innermittfältare och mittbackar och fortfarande väntar vi på den där anfallsvärvningen som ska frälsa oss kommande säsong. Allt annat än en seger mot Heart är dock ett fett misslyckande och då nästa Premier League match inte spelas förrän på måndag borde man kunna starta med en stark uppställning med mestadels ordinarie A-lagsspelare för att spela ihop en startelva och få matchtempo i kroppen.

Jag misstänker att Harry vill ställa upp med sin favorituppställning 4-4-1-1 och jag väljer Defoe framför Pavlyuchenko på topp i denna match. På mittfältet vore det kul att se vad ungtuppen Livermore kan bidra med bredvid Luka Modric. Våra snabba kanter är som vanligt nyckeln till framgång!

Edit 2011-08-17:
Även Modric är tydligen skadad så då får det väl bli Niko Kranjcar på hans plats istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar