Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 27 augusti 2011

Seg match i hönshuset

Idag var det riktigt rörigt i Blåvitts försvar och endast Kalmars ineffektivitet framför mål räddade oss från baklängesmål. Erik var dock stabil i målet och höll sin andra raka nolla. Kalmar var visserligen det bättre laget matchen igenom men visst hade vi också chanser att avgöra där t ex Elmar definitivt borde ha satt sitt friläge. Jaja, oavgjort var väl ett ganska rättvist resultat även om det känns surt att JO inte klarar av att taktiskt förändra matchbilden genom smarta byten eller positionsförändringar.

Nu är det två veckor till nästa match vilket ger Sella lite tid att komma upp i matchform efter skadan. Till den matchen är både Elmar och JJ avstängda så det blir en del ommöbleringar på mittfältet. Det är dags att släppa in Joel på innermittfältet då och dra nytta av hans passningskvalitet och driv med bollen. Kanske blir det även läge att släppa in Kalle i startelvan igen men jag håller nog fast vid dagens backlinje ett tag till, trots alla deras brister.

Kalmar har för övrigt en riktigt fin arena, elegant på utsidan och åskådarvänlig på insidan. Önskar lite att Blåvitt hade en sån fin och helt egen hemmaborg men det tåget har nog gått nu...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar