Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 15 augusti 2011

Stackars Seb

Så jävla trist för Seb, som ju är den som lyfter vårt spel och som kronan på verket avslutar första halvlek med ett läckert kvitteringsmål, att åka på denna skada när han står redo för proffslivet utomlands. Jag hoppas verkligen att morgondagens magnetröntgen visar på "bara" ett uttänjt ledband snarare än ett avslitet korsband men det känns tyvärr inte så.

En missad röd-korts-armbåge, en missad hands som leder till mål och en missad spark i ansiktet som ska ge straff - blindstyret Jonas Eriksson är säkert nöjd med sin dag på jobbet. Jag blir så matt över den usla domarinsatsen att jag inte orkar hitta på något nytt utan istället återanvänder några fraser från 7 maj i år: Måtte djävulen ta de där jävla förbannade svartklädda, halvblinda, inkonsekventa, spelförstörande, huvudrollssökande, glädjedödande visselpipsasen som likt en cancersvulst ständigt förstör fotbollen! Hatar dem med en glödande intensitet och den dagen någon uppfinner något elektroniskt som kan ersätta dem för gott kommer att vara en glädjens dag för fotbollen!

Joel Allansson gör återigen en bra match förutom det lite tveksamma ingripandet som gav upphov till 0-1. Under den period han spelade på innermittfältet visade han stort prov på bra bollkontroll, fina passningar och snabba förflyttningar med boll. Tänk om han hade lyckats sätta det där friläget och göra 3-2 till oss! Kanske dags att våga släppa loss Joel på innermittfältet i nästa match mot Gefle...?

2 kommentarer:

 1. Gärna Joel på innermitt med i vilken roll? Offensiv eller defensiv? Vem ska bort. PH, EB eller JJ?

  SvaraRadera
 2. Jag skulle gärna se en mittfältstriangel bestående av Allansson-Elmar och Haglund i nästa match. Ställer man upp det som 4-1-4-1 blir det:

  Dahlin
  Adam-Dyre-Hjalle-Logi
  Elmar
  Sella-Haglund-Allansson-Sana
  Hysen

  SvaraRadera