Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 22 september 2011

Bara fyra matcher kvar nu...

innan det här pissåret äntligen är slut!
 • JO verkar ha stängt av mentalt redan nu för bristen på matchcoachning var total idag. Att inte våga tro på att våra unga snabba och tekniska spelare kan bidra med något är så satans fegt.
 • Det börjar nog bli dags snart att skola tillbaka Hysén till vänsterytter. Hans kvalitéer som toppforward har försvagats men de två tunnlar han bjöd på när han ryckte loss på vänsterkanten var riktiga delikatesser. Dessutom har han en naturlig vänsterfot och riktigt bra inlägg.
 • Att släppa in 1-1 målet i halvlekens sista spark var riktigt svagt. Rent ut sagt uselt att låta Häckenspelaren få stå och sikta in sig så länge.
 • Kom på en sak till, vi måste skaffa en bra frisparksskytt. Så många bra frisparkslägen idag och så usla frisparkar, förutom vid 1-0 målet förstås.
 • Nu förlorar vi mot Djurgårn, vinner mot Mjällby, kryssar mot Gais, vinner mot Peking och slutat nånstans i no man´s land....

Jag har förresten bestämt mig vem jag vill ha som tränare nästa år.

2 kommentarer:

 1. Blev det som du ville ang. tränare?

  SvaraRadera
 2. Hehe...nästan.
  Jag höll på att skriva på ett inlägg med en topp-3 lista med önskade tränare där Stahre var på andra plats. Men det tåget har gått nu. :-)

  SvaraRadera