Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 6 september 2011

Missmod

Hösten kom verkligen snabbt i år och det regn och de vindar som belägrade Hjällbovallen idag kändes mer som november än tidigt i september. Naturligtvis påverkade vädret spelet idag men spelet var kasst redan innan regnet började falla. Riktigt kasst.

Hela åtta spelare från A-laget deltog i dagens match - Sandberg, Svensson, Drugge, J Johansson, Sana, Söder, Mustafa och Salomonsson. Av dessa kan väl Salle ursäktas då det var hans första match men ingen av de övriga spelade sig en millimeter närmare startelvan idag. Och ändå måste just en av dem in i startelvan eftersom Elmar Bjarnasson är avstängd mot Malmö. Söder som vänsterytter ligger nog bäst till tror jag.

När jag satt där i regnet och vinden och såg det usla spelet så slog det mig hur skör resten av den här säsongen är. Blir det förlust på söndag mot Malmö i Allsvenskan och även förlust mot Kalmar på onsdag i cupen så är det i princip game over. Att ca 40% av A-laget spelar sämre än Ellos juniorer idag gör mig inte ett dugg lugnare och man får verkligen hoppas att resterande 60% håller en högre nivå.

Som lök på laxen, grädde på moset, senap på korven etc denna dystra dag så drabbades spårvagnen av vagnfel några hållplatser från hemmet och jag fick traska hem i regnet efter att mitt paraply blåst sönder till atomer.

Thank you God, thank you so bloody much!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar