Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 23 oktober 2011

Årets lägsta publiksiffra idag?

Som jag skrev för någon vecka sedan så räcker det med 760 åskådare idag för att vi ska slå publiksnittet från 2010. Och det borde vi ju kunna fixa, särskilt som Blåvitt har ordnat 700 extra barn till dagens match.

De hittills sämsta publiksiffrorna i år är 7152 åskådare mot Gefle och 7407 åskådare mot Mjällby och frågan är väl om vi orkar över 7000 pers idag? Till och med jag börjar tveka lite nu när jag har upptäckt att Tottenhams match mot Blackburn tydligen börjar kl 16.00 - jag trodde den skulle gå runt kl 14.00. Men men, det slutar nog ändå med att jag sitter på Gamla Ullevi idag.

Det som skulle kunna betyda något för alla luttrade åskådare är om Mikael Stahre kom till arenan idag. Om han i Bebbens hörna sa något inspirerande om all in eller i början av december kör vi igång igen eller Håkan Mild har lovat att fixa Victor Elm så att vi som ska genomlida fem månaders väntan inför nästa års allsvenska ändå har något att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar