Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 9 oktober 2011

Live från Skatås i eftermiddag

I eftermiddag börjar slutspelet för U-truppen i JSM när man tar emot Degerfors i åttondelsfinalen. Matchen spelas på Skatås konstgräs kl 15.00.

U-laget har spelat bra den sista tiden i juniorallsvenskan och säkrade seriesegern  i den södra gruppen i sista omgången. Belöningen för detta blir att man har hemmamatch i både åttondels- och eventuell kvartfinal. I truppen som har tagits ut till dagens match återfinns de flesta nyckelspelarna förutom Jonathan Azulay som är på landslagsuppdrag med P93. Någon startelva har inte släppts ännu men frågan är om det inte är dags för Eilert Björkman att börja toppa laget.

För den som inte kan ta sig dit kommer det lite livetext från matchen HÄR.

Edit:
Idag verkar det ha varit något tekniskt problem med twitterkontot då alla skickade inlägg inte dök upp där. Bl a försvann inlägget som påannonserade Degerfors kvittering till 1-1 efter hörna och även inlägget som berättade att Sam gjorde 2-1 på en fin frispark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar