Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 11 december 2011

Fan ta dig!

Tottenham gjorde en usel första halvlek och fick precis så svårt mot Stokes höjdbollar som jag befarat. Men sen i andra halvlek fick man igång sitt fina spel, reducerade tidigt och borde ha fått minst en poäng med sig.

Men så blev det inte för dagens huvudroll stals av ett vidrigt blindstyre klädd i svart! Jag hatar dig ditt patetiska jävla skenheliga blinda as! Du är så jävla värdelös att det till och med finns minst två facebookgrupper som bekräftar detta. Måtte du få både kortlek, visselpipa och linjemansflagga upptryckta i dajmkrysset och de kan lika gärna parkera din domarlicens där också för den är fan inte värd mer än dasspapper!

Fan ta dig, fan ta dina linjemän och fan ta alla jävla domarsvin som finns på den här planeten! Hur i helvete lyckades du missa tre solklara handssituationer i straffområdet och hur i helvete fick du och dina lika usla flaggnissar den här situationen till offside på Adebayor?! Fuck you, Foy! Fuck you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar