Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 27 december 2011

Jämförelse mellan allsvenska årskort 2012

De blåvita årskorten säljer allt bättre och bättre och tog under julveckan ett skutt upp från 2 300 till 2 900. Fortfarande råder viss osäkerhet om alla sålda årskort är redovisade för den 22 december sa marknadschefen att man inte hade adderat partnerårskorten ännu. Frågan är om de är med nu?

Jämför man årskortpriserna för 2012 med andra föreningar så ligger IFK Göteborg bra till prismässigt inom alla kategorier, särskilt nu när man har sänkt priserna i klacken. Blåvitt har ju dessutom en nedre ståplatssektion där priserna är ännu lägre för den som är prismedveten.

Överlag har de flesta föreningarna varit återhållsamma med prishöjningar det här året och det är lite intressant att se hur stora rabatter vissa föreningar lämnar till föreningsmedlemmar och/eller medlemmar i supporterklubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar