Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 26 december 2011

Önskad startelva mot Norwich

Efter två tappade poäng mot Chelsea dagarna före jul är det dags att få fart på det liljevita segertåget igen borta mot Norwich. Och den här omgången har ju hittills bjudit på flera tacksamma resultat där både Liverpool, Chelsea och City har tappat poäng.

Spurs har just nu en del skador på viktiga spelare som Lennon och Defoe. Även Van der Vaart har varit småskadad men förväntas kunna spela imorgen - om han inte kan spela hoppas jag att Niko Kranjcar får chansen. Ledley King med sina känsliga knän brukar normalt bara kunna spela en match per vecka men spelade två hela matcher förra veckan mot Sunderland och Chelsea vilket betyder att han får vila imorgon.

Jag tycker Spurs ska satsa på en offensiv 4-4-2 för att knäcka Norwich. The Canaries är inte alls dåliga men imorgon är tre poäng ett måste för att hänga med i toppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar