Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 17 december 2011

Önskad startelva mot Sunderland

Efter den bittra förlusten mot Stoke senast är det dags att påbörja en ny segersvit imorgon mot Sunderland hemma på White Hart Lane. Imorgon börjar även den intensiva julperioden med fem Premier League matcher på 17 dagar:
  • 18/12 Sunderland hemma
  • 22/12 Chelsea hemma
  • 27/12 Norwich borta
  • 31/12 Swansea borta
  • 3/1 West Bromwich hemma
Ser man på motståndet finns det en realistisk möjlighet att få med sig fem segrar och femton poäng från dessa matcher om man bara kan behålla skärpan och motivationen. Här har Harry Redknapp gått ut i förväg och i stränga ordalag förbjudit fyllefester under julen - Harry är nog fortfarande förbannad över den berömda julfesten 2009 som kostade laget billiga poäng i ligaspelet och som gjorde att böter på 16 miljoner kronor dömdes ut till de berörda spelarna.

Ser man på Spurs trupp just nu ser det riktigt bra ut med friska och formstarka spelare på alla positioner förutom en  - mittbackarna. Dawson och King är fortfarande skadade och Kaboul är avstängd imorgon så då återstår bara Bassong och Gallas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar