Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 10 december 2011

Önsketrupp 2012

Under perioden 5 - 16 november funderade jag lite kring min "önsketrupp" inför 2012 uppdelat per lagdel och här kommer en sammanfattning av den. Just nu önskar jag mig bara en extern spelarvärvning samt en uppflyttad juniorspelare, båda dessa i backlinjen. Jag kan kanske även övertygas om behovet av en förstärkning på innermittfältet om det skulle dyka upp någon riktigt riktigt bra som går rakt in i startelvan. Samtidigt har vi redan många bra mittfältare som behöver speltid.

Det är ju alltid lätt att önska sig ännu fler spelare men ekonomi, gällande spelarkontrakt och storlek på truppen sätter trots allt vissa begränsningar. 22 spelare i A-truppen (inklusive tredjemålvakt) samt tre U-spelare som "hang-arounds" får jag ihop totalt i min önsketrupp och det är nog någon för mycket.

Målvakter
Erik Dahlin
John Alvbåge
August Strömberg

Backar
Ny spelare
Hjalmar Jonsson
Mikael Dyrestam
Emil Salomonsson
Erik Lund
Logi Valgardsson
Niklas Andersén (flyttas upp)
Jonathan Azulay (U-spelare)

Mittfältare
Philip Haglund
Joel Allansson
Andreas Drugge
Jakob Johansson
Daniel Sobralense
Stefan Selakovic
Tobias Sana
Sam Larsson (U-spelare)

Anfallare
Tobias Hysén
Robin Söder
Pär Ericsson
Nicklas Bärkroth
Hannes Stiller
David Moberg-Karlsson (U-spelare)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar