Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 22 januari 2012

Önskad startelva mot Manchester City

Idag blir det ett spännande toppmöte mellan tabellettan och tabelltrean och det blir en klassisk sexpoängsmatch - vinner Spurs är man bara två poäng efter City medan man är hela åtta poäng efter om man förlorar. Vid förlust idag är sannolikt eventuella drömmar om ligaseger bortblåsta och Spurs får istället fokusera på att bevaka sin CL-plats samt försöka göra nåt skoj i FA-cupen.

Adebayor får ju inte spela idag så det blir väl Defoe på topp i en 4-4-1-1. Det mesta tyder på ett mer kontringsinriktat spel då Defoe inte är den typen av forward som kan hålla bollen tills övriga laget hinner flytta upp. Intressant är också om man fortsätter med Bale i en fri roll på topp eller om man återgår till en mera tydlig vänsterytterroll för honom. Jag föredrar nog det senare för att kunna hålla bredden i banan och ha ett aggressivt kantspel på båda kanterna.

Harry Redknapp låter alltid så lurig när han säger "doubtful" om skadade spelare så det spekuleras på nytt om Konungens återkomst i backlinjen. Sannolikt blir det dock Kaboul och Dawson som får den tuffa uppgiften att få stopp på "Shittys" offensiv idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar