Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 26 januari 2012

Önskad startelva mot Watford

Spurs spelar imorgon den fjärde omgången i FA-cupen borta mot Watford på en så ovanlig tid som fredag kväll. Ett lite udda grepp för att vara engelsk fotboll men jag klagar inte. Det ska bli skönt imorgon att efter en lång vecka på jobbet slänga upp fötterna på soffbordet, öppna en kall öl och inleda helgen med Super Tottenham. Hade jag skrivit på twitter så hade jag nu fyllt på med #numårman.

Spurs ska ju bara vinna den här matchen men jag hoppas verkligen att de tar uppgiften på fullt allvar. Efter förlusten mot Shitty i ligan i helgen krävs det lite tändvätska och nytt självförtroende så jag ser gärna en ganska stark startelva imorgon som kan göra många mål framåt. Särskilt viktigt är det nog att Adebayor får näta för han har haft en formsvacka ett tag och har gått mållös länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar