Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 30 januari 2012

Önskad startelva mot Wigan

Tottenham spelar imorgon hemma mot Wigan i vad som kanske är den sista "lätta" Premier League matchen på ett bra tag. Efter detta väntar ju en tuff månad med matcher mot Liverpool, Newcastle, Arsenal och Manchester United i ett svep.

Tre poäng imorgon skulle därför ge en skön självförtroendeboost inför denna svåra period. Den liljevita truppen är relativt skadefri så Spurs kan nog ställa en stark elva på banan imorgon. Särskilt viktigt är det att man får igång Adebayor som befinner sig i en djup svacka just nu. Även om han är bra på att hålla boll tills medspelarna hinner upp i banan så når hans passningar inte fram och hans avslut mot mål har ingen kvalitet alls just nu.

Just nu är jag väldigt sugen att peta Van der Vaart och köra med två offensiva yttrar och två anfallare och mot ett lag som Wigan känns det som ett naturligt val. Vår holländare kommer ändå att få gott om speltid under februari månad när vi kör en mer defensiv 4-4-1-1 mot våra kommande motståndare.

Morgondagens match börjar för övrigt kl 20.45 vilket är alldeles perfekt då ju Blåvitts match i Copa Del Sol slutar vid denna tid. En helkväll med fotboll mellan kl 19.00 och 22.30 så tidigt in på veckan som tisdag...man tackar, man tackar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar