Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 6 februari 2012

Grym plats på the Lane

Så var äntligen biljett fixad till matchen mot Stoke i mitten av mars och det blir på en grym plats (röd cirkel i bilden) högt upp på nedre etage nära mittlinjen! Har faktiskt bara en enda gång tidigare suttit på nedre etage på White Hart Lane och det var under hösten 1994 när Spurs mötte Southampton. Minns matchen så väl för Spurs hade ju Jürgen Klinsmann som anfallare i laget och Southampton hade Bruce Grobelaar som målvakt på den tiden, två fotbollsikoner på plan samtidigt.

Jag köpte även denna gång biljett via TicketExchange och det fungerade hur bra som helst så jag är nöjd nu. Hoppas nöjdheten håller i sig under kvällen för om någon timme börjar ju den svåra bortamatchen mot ett formtoppat Liverpool. Vore så skönt med seger ikväll då både Manchester United och Chelsea tappade poäng denna helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar