Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 8 februari 2012

Nu lyfter Blåvitt på alla fronter!

Ända sedan det blev klart förra veckan att Pontus Farnerud och Nordin Gerzic är klara för Blåvitt har det kommit olika bekräftelser på att Blåvitt nu lyfter på alla fronter. Första försäsongsmatchen på Valhalla den 18 februari beräknas bli slutsåld, supporterklubben Änglarna rapporterar om en 40%ig försäljningsökning på klackläktaren, det rapporteras periodvis om köer i Blåvittshopen som sträcker sig ut på gatan och i diagrammet nedan syns nu det tydliga trendbrottet i årskortförsäljningen. Försäljningen ligger nu klart över 2009 och 2011 års nivå!

Som en liten jämförelse har jag även kikat hur några andra föreningar som redovisar sin årskortförsäljning ligger till just nu:
  • Gnhiet - 6 562 sålda årskort
  • Djurgården - 4 228 sålda årskort
  • Elfsborg - 1 800 sålda årskort (1 februari)
  • Gais - 1 584 sålda årskort
  • Hammarby - 5 014 sålda årskort

Visst ligger vi väl ok till i denna jämförelse men jag tror att vi kan bli mycket bättre. Jag tror att "Gerzic-Farnerud-effekten" håller i sig ett tag till men något som kan förstärka den ytterligare är om Mikael Stahres mannar besegrar Degerfors, Utsikten, Fredrikstad, Trollhättan och Lillestöm i de kommande träningsmatcherna. Så därför - alla till Valhalla!

1 kommentar:

  1. Grymt tack!
    Vi skall så klart om småklubbarna från sthlm också. Vi är Blåvitt - Bäst i Sverige.

    SvaraRadera