Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 3 februari 2012

Önskad startelva mot Rosenborg

Imorgon är det sista matchen i årets Copa Del Sol då ju en gruppseger inte längre går att nå. Frågan är vilka svar Mikael Mouri....f´låt Stahre vill ha ut från morgondagens match? I min uppställning söker jag följande svar:
 • Vänsterbackplatsen har sett darrig ut i de två första matcherna. Är det den här lösningen som ordnar lite stabilitet där?
 • Minstingen i truppen Joel Allansson har den här veckan hastigt och lustigt fått två nya konkurrenter till sin innermittfältplats och det är imorgon han kan visa hur bra han faktiskt är. Sen är det nog inte så farligt om Allansson inte skulle vara startelvaspelare detta år, han lär få gott om speltid både som avbytare och vid skador i truppen och lär ta stora steg fram i sin utveckling under året.
 • Sana gjorde en bra match senast och får imorgon en ny chans att visa att han kan konkurrera med främst Selakovic och Sobralense om en yttermittfältplats. Samma gäller för Selakovic imorgon, dessutom får han en chans att reparera baklängesmålet från den första matchen.
 • Kan det blåvita anfallet klara sig utan Tobias Hysén eller kommer det se ut som när två blinda slåss? Robin och Pär har mycket att bevisa och för Pär kan det mycket väl vara sista chansen. Gerzic till Blåvitt, Grahn till Örebro och Pärlan till...?
 • Pigga inhopp önskas från Jakob Johansson, Sam Larsson och David Moberg-Karlsson i andra halvlek. Jag hade gärna även sett ett inhopp från Nordin Gerzic men tror inte han är i matchform ännu.
Edit:
Haglund är tydligen avstängd i morgondagens match. Det betyder att Jakob Johansson får en startplats i min startelva.

6 kommentarer:

 1. Så som jag förstår det är Haglund avstängd i morgondagens match eftersom han dragit på sig två gula kort.

  SvaraRadera
 2. feldgrau:
  Insåg det också. Då får istället JJ en sista chans att visa vad han kan.

  SvaraRadera
 3. Personligen prioriterar jag faktiskt Pärlan framför Söder - tyvärr - Pärlan har alla attribut för att bli en perfekt box-spelare och det verkar fungera väldigt bra i andra lag!

  Hoppas Stahre får fart på honom, för då kan det både bli han och blåvitts år 2012.

  SvaraRadera
 4. Anonym:
  Jag ser hemskt gärna att Pärlan lyckas men ansvaret för det ligger på honom och tiden börjar rinna ut.

  SvaraRadera
 5. En sista chans? Blir väl JJs första chans snarare.

  SvaraRadera
 6. Erling:
  Sista chans i den här upplagan av Blåvitt eller första chans under detta Copa del Sol kan vara samma sak. :-)

  SvaraRadera