Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 21 mars 2012

A refund has been issued

Tottenham och Bolton har nu kommit överens om ett nytt datum för att spela den avbrutna FA-cup matchen och det blir tisdagen den 27 mars kl 20.30 svensk tid. Ingenstans framgår det ännu om matchen spelas från den 41:a minuten vid ställningen 1-1 eller om den spelas om från start. Sannolikt blir det omspel från start.

På FA´s hemsida hittade jag lite intressent info om hur mycket pengar som är inblandade i den här matchen. Båda lagen får vardera £212 000 i TV-pengar för sitt deltagande och vinnaren får ytterligare £360 000 i prispengar. Bra pengar för att bara vara en kvartfinal i FA-cupen.

För mig innebär dock den flyttade matchen att jag inte får se upplösningen live och inte heller sjunga que sera sera. Mailade nyss Tottenham om detta (ja, kanske inte specifikt om que sera sera...) och fick efter bara fem minuter det korta svaret som utgör det här inläggets rubrik. Proffsigt och snabbt agerat.

2 kommentarer:

  1. Önskar att spelarna varit lika proffsiga under kvällens så otroligt viktiga match.

    Känner mig så tom!

    SvaraRadera
  2. Mmm, riktig skitmatch...igen.

    SvaraRadera