Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 10 april 2012

Återfödd

Förstår inte hur Jesus kunde spela död i hela tre dagar och gråta över hur grym världen är. Själv känner jag mig någorlunda redo efter bara knappt 24 timmar att ta mig an vår dystra verklighet igen.
 • Mitt favoritord just nu är gutted. Man hör redan när man uttalar det att det handlar om att få en oväntad pungspark. Igår fick jag två stycken nästan samtidigt så jag är fortfarande absolutely gutted
 • Var mycket nöjd med startelvan igår, dels därför att jag gissat mig till den och dels därför att den levererade ett bra varierat och aggressivt spel, åtminstone fram till straffen. Sen är det som alla redan sagt - vi måste sätta våra chanser! 15 målchanser måste ge mer än ett mål och vi måste vara mer beslutsamma i straffområdet. Robin får t ex sluta trippa in i vissa situationer utan måste plöja in som en jordfräs för det är då som man lyckas peta in även de oväntade bollarna.
 • I de kommande fem matcherna hoppas jag på minst 10 poäng. I de tre hemmamatcherna mot Örebro, Åtvidaberg och Sundsvall ska vi kunna ta nio poäng om vi hittar samma fina spel som igår och får en riktig domare. I de två bortamatcherna mot gnhiet och Häcken borde vi kunna grisa oss till minst en poäng, kanske mer om vi spelar cyniskt och smart.
 • Till sist vill jag ge Änglarna en eloge för valet av förfestlokal. Restaurang Trädgårn har ett bra geografiskt läge nära arenan och stora lokaler som sväljer många änglar samtidigt vilket är perfekt när det inte finns någon annan uttalad samlingspunkt i stan före match. Det enda minuset är att man fick stå och vänta på ölen ganska länge så mer barpersonal hade nog behövts. Om det är praktiskt möjligt tycker jag Änglarna borde undersöka möjligheten att använda Trädgårn som samlingsställe oftare. 

3 kommentarer:

 1. Att man behövde vänta på servering öå
  Trädgårn beror på att de inte hade fler Bartenders. Om Änglarna är där igen så utgår jag från att Trädgårn schemalägger mer personal- de kunde lätt sälja det dubbla igår.

  SvaraRadera
 2. Ja promenaden var ju inte lång och det var ju skönt i regnet men "matsalen" var under all kritik måste jag säga. Varför fick man inte sitta och äta?

  SvaraRadera
 3. Där inne var jag aldrig, var det där de sålde pyttipanna?
  De kanske ville hålla nere städ- och serveringskostnaderna genom att inte öppna upp det rummet helt?

  SvaraRadera