Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 6 april 2012

Jobbig påskhelg för Spurs

Spurs har en tuff helg framför sig med två viktiga matcher. På påskafton är det bortamatch mot Sunderland och redan på annandagen är det hemmamatch mot Norwich. Det är inte ofta Premier League spelar matcher så tätt och jag kan inte riktigt förstå orsaken till det då Spurs inte har match igen förrän nästa söndag. Annandagsmatchen skulle således med fördel kunnat spelas på tisdag eller onsdag så att man fick mer tid för vila mellan matcherna men nu är det som det är.

Med två matcher så tätt gäller det att disponera styrkorna på ett bra sätt. Där är det en stor fördel att Spurs just nu har en skadefri trupp med undantag för långtidsskadade Huddlestone och Dawson. Eftersom bortamatchen mot Sunderland är den svåraste matchen får man ställa upp med bästa lag där och sedan göra lämpliga byten till måndagsmatchen. King fixar t ex aldrig två matcher så tätt så där får Gallas ersätta och om Van der Vaart känner sig seg i benen så kan säkert Saha ta hans plats på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar