Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 1 maj 2012

Önskad startelva mot Sundsvall

Mikael Stahre sa i en intervju nyligen att man inte kan förändra och rotera för mycket i laget för då vet man till slut inte vad som ger effekt och vad som inte gör det. Imorgon tvingas han dock ändå till minst två förändringar med Waehler avstängd och Selakovic skadad. Jag tycker dessutom att han borde passa på att vila en småskadad Farnerud inför den svåra bortamatchen mot Elfsborg nästa vecka. Det finns tillräckligt med kvalitet i laget för att kunna vinna mot Sundsvall även om Farnerud skulle få börja på bänken.

Det känns ganska troligt att Jakob Johansson får chansen som mittback imorgon, han har varit stabil på den positionen i U21-laget. Dyrestam har ju den senaste tiden bara en halvlek matchspel i kroppen från gårdagens U21 och är väl på sin höjd redo för ett inhopp imorgon.

Så vem bör ersätta Selakovic då - Sobralense, Allansson eller Söder? Jag tror det blir Sobralense men jag hoppas lite att Allansson ska få chansen. Det känns ju som att vi har mer nytta av Joels både offensiva och defensiva kvalitéer den närmaste tiden om man utgår ifrån att Sella missar även matchen mot Elfsborg.

Går matchen vår väg imorgon så kommer både Söder och "Målberg"-Karlsson att få hoppa in i andra halvlek.

Alvbåge
Salomonsson - Johansson - Jonsson - Valgardsson
Allansson - Haglund - Gerzic - Sana
Stiller - Hysén
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar