Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 19 juni 2012

5-0 mot Öis...

...och jag är mest nöjd över nollan bakåt. Mera sånt, tack.

Än finns det dock inget färdiga svar vilka som blir ordinarie backlinje när Allsvenskan kör igång igen. Salomonsson och Waehler känns väl som relativt säkra men det är fortfarande ett öppet race mellan Haglund och JJ om den andra mittbacksplatsen och mellan Valgardsson och Lund om vänsterbacksplatsen. JJ och Logi får mina röster just nu men när Dyrestam är återställd vill jag nog se honom som vänsterback.

På mitten verkar laget ha hittat en optimal balans centralt med Farnerud och Gerzic och jag hoppas dessa båda får fortsätta spela ihop ett tag. På kanterna och i anfallet har vi ett överflöd av spännande alternativ att välja mellan vilket inte gör det lättare för en spelare som Bärkroth att återvända just nu.

Idag gjorde juniorerna Tobias Bratt och Hampus Zackrisson dessutom sina A-lagsdebuter. Båda killarna har så klart spelat i U21 tidigare men detta var första gången de var med i en "riktig" A-lagsmatch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar