Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 24 juni 2012

Dagens träning

Det blev ett besök till Kamratgården idag i regnet för att kolla på dagens träning. En träning som hölls på gräsmattan närmast Kamratgården som nu alltså är redo att börja användas. Och den här gräsmattan är riktigt fin nu och höll bra för spel trots ett ihärdigt regnande.

Bland A-spelarna saknades idag Farnerud, Allansson, Jonsson och Larsson där de två förstnämnda höll till inne på gymmet med mindre känningar i höft respektive knä. Inget allvarligt utan mer en försiktighetsåtgärd. Även Dyrestam körde rehab idag men utomhus på gräsmattan. U-truppen representerades idag av Azulay, Bratt, Zackrisson och Dizdar.

Huvuddelen av träningen fick åt till ett tvåmålsspel där man fick vissa föraningar om startelvan imorgon även om kanske Farnerud och Allansson också är tillgängliga för spel då. Men idag såg det ut så här:

Salomonsson-Waehler-Johansson-Valgardsson
Selakovic-Haglund-Gerzic-Hysén
Söder-Sobralense

Det är spännande att Söder och Sobralense får fortsätta på topp där de fungerar bra ihop. Gerzic blir allt bättre på innermittfältet och även Selakovic såg pigg ut idag. I backlinjen fortsätter det dock att svaja då det andra laget idag vann med 4-1 efter flera svaga försvarinsatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar