Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 23 juli 2012

Dagens träning och kommande intervju

Jag kikade snabbt förbi dagens träning imorse och där var det hela tre A-lagsspelare igång på gräsplanen närmast Kamratgården under ledning av Mikael Stahre och Fredrik Larsson - Robin, Sam och Erik som höll på med olika slags rehab. Att Erik Lund, som väl snart ska göra en korsbandsoperation, körde utomhus var lite överraskande men det är väl ett slags förberedande uppbyggnadsträning.

Spelarna som spelade i helgens match försvann iväg på en joggingtur och de A-lagsspelare som skulle spela i kvällens U21-match syntes inte till alls. På den andra gräsplanen körde dock U-truppen ett träningspass under ledning av Jens Wåhlemark och Thomas Olsson och där fick även A-lagsmålvakterna hålla till idag. Jag hade tyvärr inte tid att stanna för att kolla in hur juniorernas träning är upplagd och om den skiljer sig från A-lagets, det hade varit intressant att se.

Innan jag åkte passade jag på att växla några ord med Mikael Stahre och såg en laddad tränare som absolut inte har gett upp hoppet eller förlorat energin. Nu får jag en chans att intervjua honom lite djupare senare i veckan så har du några frågor kan du ställa dem i kommentarsfältet här eller hos Alltid Blåvitt.

4 kommentarer:

 1. Fråga honom när han tänker avgå eller hur mycket mer han skall förstöra innan han sticker...

  SvaraRadera
 2. Skönt med konstruktiv kritik som föregående inlägg innehåller...

  SvaraRadera
 3. Fråga om han tycker att Logi håller allsvensk klass. Inte tyket menat, utan jag skulle vilja veta hur han ser på problemet vi har haft under en längre period nu med vänsterbackspositiomen.

  Jocke

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja veta om det är en medveten taktik från hans sida att försöka vända Blåvittsupportrarna mot Mild för att skydda sig själv. Alla går dock inte på detta...

  SvaraRadera