Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 20 juli 2012

Gefle borta

Det börjar kännas allt mer pressat när man inför matcherna säger att nu måste Blåvitt börja vinna. Laget har inte en seger i Allsvenskan sen den 2:e maj och trepoängare är nödvändiga för att inte bli indragna i bottenstriden. Uppåt är det 9 poäng till tredjeplatsen som ger Europaspel och det finns 45 poäng kvar att spela om!

Dagens träning kördes på den lilla konstgräsplanen och bestod av uppvärmning med kvadraten och sen ett kortare matchspel med små lag. Intensiteten under matchspelet var riktigt bra och jag hoppas man kan ta med sig detta till morgondagens match. Kjetil försvann joggandes ut i skogen, Jakob körde lite vid sidan om medan Robin, Sam och Hjalmar inte var med alls. Däremot deltog Michael Dyrestam fullt ut i dagens träning och det gjorde även Sana som varit sjuk under veckan.

Kvadraten med de yngre spelarna på dagens träning

Startlevan utifrån detta borde bli ganska lik föregående match med skillnaden att Emil går in som högerback. Dahlin gjorde en bra match senast utan misstag och lär få fortsätta som förstemålvakt. Joel får nog börja på bänken och är naturlig förste avbytare på alla mittfältspositioner. Om/när det blir byten i matchen hoppas jag att det blir raka byten utan alltför mycket omflyttningar - som jag skrev efter förra Geflematchen så gav det inte särskilt mycket att flytta Sobra från anfallet till en ytterposition.

Dahlin
Salomonsson - Haglund -Johansson - Valgardsson
Selakovic - Gerzic - Farnerud - Sana
Sobralense - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar