Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 1 augusti 2012

Bra slut på USA-resan

Spurs spelade i natt den tredje och sista matchen under försäsongsturnén i USA och avslutade med en stabil seger mot New York Red Bulls med 2-1. Jänkarna gjorde mål på straff tidigt men sen var det spel mot ett mål resten av matchen med många fina målchanser för Spurs.


Uppställningen var återigen 4-2-3-1 med Gareth Bale på topp från start som en överraskning. Han gjorde en riktigt bra match och även ett av målen men han är snäppet vassare när han utgår från sin normala vänsterytterposition. Det andra målet gjordes av Sigurdsson efter en snygg soloräd och ett skruvat skott upp i krysset.
 
Gomes
Walker - Dawson - Vertonghen - Assou-Ekotto
Huddlestone - Livermore 
Lennon - Sigurdsson - Bentley
Bale

Nu när laget återvänder hem från USA kan man hoppas att transferaffärerna tar fart igen så att vi löser Modricgate och får in nya anfallare. En affär gjordes dock klart igår - Spurs köpte Pienaar från Everton för 3 miljoner pund 2011, lät honom spela 18 matcher och sålde igår tillbaka honom till Everton för 4,5 miljoner pund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar