Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 26 augusti 2012

Fattar ingenting!

Idag har jag varit som ett stort jävla frågetecken efter att startelvan släpptes inför matchen mot Kalmar. Jag fattar fanimej ingenting idag:
  • Varför har vi övergett tanken på att försöka vara ett spelande lag och istället gått tillbaka till att vara ett lag som skickar hopplösa djupledsbollar på en ensam jagande forward?! Vad ville man egentligen uppnå med dagens mycket konstiga startelva?
  • Varför flyttas Sobralense ner på vänsterkanten?! Han har hittills inte presterat bra där en enda gång medan han i rollen som släpande forward har stått för både mål och bra spel.
  • Varför flyttas Hysén upp på topp igen?! Han har varit så ineffektiv som forward i år men istället växt som vänsterytter i rollen som framspelare.
  • Varför har vi en sån usel s k norsk landslagsman i försvaret som ser livrädd ut varenda gång han får bollen?! Idag får han dessutom ta på sig de två första baklängesmålen - på det första slutar han löpa för tidigt och på det andra agerar han rundningsmärke.

Med dagens förlust känns det som att Blåvitt är tillbaka på ruta ett och befinner sig i exakt samma läge som hösten 2010 och hösten 2011 - avsågade från den övre halvan av tabellen och totalt ointresserade av vad som händer på plan under hösten. Fem poäng ner till kvalplatsen gör dock att våra överbetalda och underpresterande s k stjärnor inte kan gå i vinteride ännu om de vill spela allsvensk fotboll även 2013.
  • Varför känns allt så jävla hopplöst runt Blåvitt just nu?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar