Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 11 augusti 2012

Mjällby hemma

Det börjar bli tjatigt att börja inläggen med hur viktig den här matchen är och hur mycket som står på spel så jag struntar i det. Alla vet ändå.

Två raka matcher utan insläppta mål är en försiktig signal att Blåvitt börjar hitta rätt i det defensiva arbetet men det kan bli bättre. Fortfarande är det t ex illavarslande att man släpper till så mycket hörnor och farliga frisparkslägen för motståndarna. Hur som helst finns det ingen anledning att ändra i den defensiva uppställningen och jag hoppas vi kan hålla nollan även imorgon.

Framåt lär nog Sella återta sin plats på högerkanten och det är inte omöjligt att vi får se DMK på topp då han har parats ihop med Sobra en del under veckan. David löper aggressivt, utmanar, går mot mål och söker avslut hela tiden till skillnad från Söder som är så försiktig och avvaktande numera. Det vore riktigt kul om David fick göra sitt första allsvenska mål imorgon och om hela lagets målproduktion kom igång.

Dahlin
Salomonsson - Johansson - Waehler - Dyrestam
Selakovic - Haglund - Farnerud - Hysén
Sobralense - MobergKarlsson

Efter den här matchen dröjer det hela fyra veckor tills Blåvitt spelar hemma nästa gång mot Elfsborg den 16 september. Dessförinnan har man cupmatchen borta mot Långholmen samt två svåra bortamatcher mot Kalmar och Sundsvall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar